O nama

Ukoliko želite da Vaše venčanje bude upamćeno po modernom ambijentu, uslužnom osoblju, raznovrsnoj ponudi  hrane i pića, sigurni smo da ste na pravom mestu.

Svečana sala Biser je nov, moderan objekat sa profesionalnom led rasvetom, savremenim sistemom ventilacije, klimatizacije, grejanja i obezbedjenim parkingom i kapacitetom do 270 mesta.

Svecana sala Biser Vam nudi raznovrsnu dekoraciju od prirodnog cveća, visokih stonih vaza, kristala, svećica, svećnjaka, presvlaka za stolice i masni u željenoj boji, kao i dekoraciju balonima.

Nudimo Vam organizaciju svečanih proslava, venčanja, krstenja, rođendana, poslovnih proslava kao i svih ostalih događaja.

Uživaćete u našim domaćim kulinarskim specijalitetima, a ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da vam vreme provedeno u našem restoranu bude sto prijatnije.

Nas tim za organizaciju bice vam na raspolaganju da saslusa svaku vasu zelju i pretvori u stvarnost.Iza naseg menadzmenta stoji dugogodisnje iskustvo i niz uspesno organizovanih svecanosti.

Nalazimo se na samo 15km od Beograda u predivnom ambijentu Lipovacke sume.

Obezbedjen parking.

DOBRODOSLI!!!