PREDJELOP
- beli i integralni hleb
- proja
- pita sa sirom
- slani rolat
- beli sir
- kačkavalj
- paprika u pavlaci
- urnebes salata
- sezonska salata
- užička svinjska pečenica
- zlatiborski dimljeni vra
- kulen
ČORBA
- pileca krem čorba
GLAVNO JELO
roštilj ( pileći batak,vesalica, dimljeni vrat, ćevapi, kobasica)
Prilog pomfrit ili pekarski krompir
DEZERT
- korpa mesanog voca
- sladoled u casama
PIĆE
- sokovi ( coca-cola, fanta, biter lemon)
- prirodni NECTAR sokovi(djus,jabuka,breskva)
- domaća alkoholna pića ( rakije: kajsija i šljiva; vinjak, pelinkovac, vodka, vermut)
- stona vina (Smederevka Tikves,Grasevina,Vranac Plantaze,Zdrebceva krv,Rose Rubin)
- piva (jelen,lav,zajecarsko)
- kisela i obična voda
- domaća kafa
- čaj
*U toku trajanja svecanog rucka hrana i pice se posluzuju u neogranicenim kolicinama.
*U cenu je uračunata dekoracija ( presvlake za stolice, mašne u zeljenoj boji, salvete, ukrasni svećnjaci, kristali,visoke stone vaze,brojevi za stolove)
*GRATIS : Dve flase sampanjca uz tortu,trubaci,fotograf
CENA