PREDJELO
- beli i integralni hleb
- domaće kiflice
- pita sa sirom
- dve vrste slanih rolata
- beli sir
- kačkavalj
- maslinke
- paprika u pavlaci
- urnebes salata
- ruska salata
- sezonska salata
- užička svinjska pečenica
- zlatiborski dimljeni vrat
- užička goveđa prsuta
- kulen
ČORBA
- teleća krem čorba
TOPLO PREDJELO
- sarma od kiselog kupusa/sarmice od zelja
GLAVNO JELO (po izboru)
praseće i jagnjeće pečenje ili
-
roštilj ( pileći batak, pileće belo meso,vesalica, dimljeni vrat, ćevapi, kobasica)
- Prilog pomfrit ili pekarski krompir
DEZERT
- korpa mesanog voca
- sladoled u casama
PIĆE
- KOKTELI (vise vrsta) dobrodoslice na ulazu u svecanu salu
- sokovi (coca-cola,fanta,biter lemon,tonic)
- prirodni NECTAR sokovi(djus,jabuka,breskva)
- domaća alkoholna pića ( rakije: kajsija i šljiva; vinjak, pelinkovac, vodka, vermut)
- stona vina (Smederevka Tikves,Grasevina,Vranac Plantaze,Zdrebceva krv,Rose Rubin)
- piva (jelen,lav,zajecarsko)
- kisela i obična voda
- domaća kafa
- čaj
*U toku trajanja svecanog rucka hrana i pice se posluzuju u neogranicenim kolicinama.
*U cenu je uračunata dekoracija ( presvlake za stolice, mašne u zeljenoj boji, salvete, ukrasni svećnjaci, kristali,visoke stone vaze,brojevi za stolove)
GRATIS: Dve flase sampanjca uz tortu,trubaci,fotograf,cvetni ambijent za fotografisanje.
CENA: